Hi guys!

As promised, my site will be super fun and awesome and I'll start today by adding this video. This is it. The most awesome salesman ever, in my opinion. I have no clue what he's saying, but I'm guessing I wouldn't pay much attention even if I could understand since he is doing those amazing tricks. 

 

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la varsta copilariei , nu pot sa nu imi amintesc de Mickey Mouse, de Donald Duck sau Goofy, de Cenusareasa ori Alba ca Zapada si de cei sapte piciti , de veselia care ma cuprindea imediat cum intram in pielea vreunui spiridus sau zmeu ori de incordarea care ma cuprindea in timp ce ma intreceam in vitejie cu fratii mei , care si ei la randul lor erau viteji cu sabii de lemn in mana. Copii de ieri au devenit adultii de astazi , insa visele copilariei nu s-au stins cu trecerea timpului , asa ca a retrai magia basmelor este un fapt ce incita pe multi dintre noi.

            Desi pare ceva irealizabil, oricand poti sa retraiesti acele clipe magice , pline de veselie si de nevinovatie alaturi de familie printr-un sejur Disneyland Paris si toate acestea cu un efort minim si cu un cost redus, mai ales in zilele de stazi cand marea criza mondiala a adus si in turism multe reduceri de preturi. Asadar copilaria nu mai este chiar un lux decat pentru unii , ci a devenit o binecuvantare pentru toti oamenii cu diverse varste, mai ales pentru copii proveniti din familii cu bugete modeste.

            Eu de mult timp nu mai sunt obisnuit cu tristele Orasele ale Copiilor din Romania construite in graba prin parcurile autohtone cu ocazia sarbatorilor de iarna; dar mai bine spus, acestea nici macar nu seamana cu adevaratele orase construit numai pentru copii si pentru lumea basmelor lor asa cum este Disneyland Paris.

Doar cine a ajuns pe acele fantastice locuri de basm ar putea sa inteleaga ceeea ce scriu aici. Efectiv nu mi-am imaginat vreodata ca exista orase construite exact cu destinatia materializarii basmelor din literatura universala pana cand nu am vizionat un documentar despre un sejur Disneyland Paris prezentat de postul de televiziune TV5 France.  Acest oras de basm chiar exista si este construit in apropierea Parisului si detine doua statiuni turistice in ansamblu: Parcul Disneyland Paris si Parcul Walt Disney Studios, fiecare cu un set complex de cladiri, precum hoteluri si restaurante , de facilitati si de modalitati de distractie si de recreere pentru adulti si copii.

Majoritatea firmelor de turism ne sfatuiesc ca, daca avem de gand sa ne facem fericiti copii sau sotia printr-un sejur Disneyland Paris, aceasta vacanta sa o organizam din timp, cu concursul unei organizatii turistice abilitata, deoarece altfel riscam sa cheltuim banii pe drumuri aiurea, pe lucruri fara valoare si pe deasupra sa ne dam si nervii peste cap. Sa nu mai amintesc de toti sarlatanii de prin taxiuri si aeroporturi, de binevoitorii care se ofera ghizi specializati dar care in realitate sunt doar motivati de scopuri banesti.

Anul sarpelui de apa este anul care ma indeamna la distractii , deci imi voi duce nepotii intr-un sejur Disneyland Paris si nu doar pentru ca ei ar fi foarte incantati de broderie, cat pentru mine care de mult nu m-am mai simtit un copil rasfatat; insa ar fi o problema : Parcul Disneyland este la Paris, iar nepotii mei sunt in Londra. Prin urmare, voi fi nevoit sa ne facem bagajele pe insula si sa debarcam pe continent , ori cu feribotul , ori cu eurostarul ori sa aterizam cu avionul pe aeroporturile Roissy/Charles de Gaulle sau Orly si de acolo in lumea minunata a copiilor.

 

În acest caz, circuitul este format broderie din două părți. Context (principal), o parte din circuit este indicat pe scara de două ori mai mare. Și fiecare parte a simbolului circuitului fonovay brodate pe patru celule ale tesutului.
 
Poate broda petitiki broderie patru identice, dar pentru a accelera de brodare pentru a face o imagine de fundal nu a dovedit "pătrat", a tranzițiilor de broderie limarom culoare fine, brodeze în loc de patru petitinok două high goblen cusătură 01:02
 
O a doua parte a circuitului (piesa) la 1:1 broderie este clasic brodat cusătură tapiserie

 

 
Uneori, termenul de "petit" (a nu se confunda cu petit-punct) înseamnă și o cruce mică. În unele modele, cruce cusatura pe tesatura tesatura direct prin intermediul a două fire de urzeală, include, de asemenea piese de care au nevoie pentru a coase de două ori mai mici caractere (aici, un mini-cruci)
 
Patru cruci mici în locul uneia unul mare.
Schema Teresa Wenzler

 
Sau două cruci înguste, pe site-ul unuia dintre cruce ordinară
Schema Heritazh

 

 
Astfel, cusăturile de bază atunci când coaseți sistemele moderne suntem cruce polukrestik și goblen cusatura.
Și cel care stăpânește tehnica simpla de executare a cusăturilor - poate broda orice, chiar și cele mai complicate la prima vedere, sistemul, în cazul în care diligență și răbdare.

 

 

Furnizarea de numere de TVA în vamă suplimentare este opțională. Tu ar trebui să fie conștienți de faptul că HMRC va adăuga aceste informații în baza de date UE care pot fi accesate de către toate administrațiile vamale ale UE și Comisiei. Tu trebuie să notifice HMRC cât mai curând posibil, ar trebui să oricare dintre numerele de TVA notificate încetează să mai existe sau nu se mai aplică la numărul dvs. de cerere EORI.

Cum să notifice HMRC în ceea ce privește Regatul Unit a emis numere cerere EORI

Reclamantele noi

HMRC este inclusiv o întrebare privind formularul de cerere noua pentru a vă permite să consilieze toate numerele asociate TVA care urmează să fie incluse în baza de date a UE. Până la aplicarea revizuit este disponibil, vă pot include detalii în caseta "Informații suplimentare" pe formular, intitulat "numere suplimentare de TVA".

Titularilor de cerere EORI

Puteți trimite un e-mail la cerere EORI@hmrc.gsi.gov.uk cu următoarele informații:

dvs. din Marea Britanie, de exemplu, numărul cerere EORI GB123456789000

numele și adresa titularului cerere EORI, de exemplu, Funky Moda Ltd, 3, Windmill Street, Oldham

Numele și funcția persoanei de consilierea detalii cu privire la numerele de TVA, de exemplu Jayne Briars, compania secretar

Numerelor TVA emise în alte state membre, de exemplu ES4137709856, FR165073195432

 

Cum voi fi capabil să identifice ramurile mele / divizări?

Anterior, unele EO folosite se transformă pentru a le permite să identifice importuri / exporturi și venituri datorate împotriva ramurile individuale / divizări. Ca sucursale / divizări nu se califică pentru un număr cerere EORI, acest lucru poate cauza neplăceri operatorilor economici stabilite în acest mod.Ca urmare HMRC au elaborat unele soluții pentru a ajuta EO să se asocieze declarațiilor unor ramuri individuale / divizări. Soluțiile sunt opționale și este posibil să alegeți în loc să își adapteze sistemele dvs. pentru a satisface propriile nevoi.

Opțiunea un

Aceasta presupune includerea unor informații suplimentare (AI) Cod Declaratie (e) la nivel de antet în caseta 44 a declarației vamale.

Codurile sunt:

BR urmat de un cod de trei cifre numeric pentru importatori / exportatori

AG urmat de un cod de trei cifre numeric pentru agenții / declaranții

pentru a permite identificarea sucursalei / divizii, importul, exportul sau care acționează în calitate de declarant, după caz, de exemplu BR001, AG008, etc atunci când o declarație vamală este făcută. Este, probabil, codul numeric de trei cifre veți utiliza, va fi la fel ca sufix TURN anterior, dar sunteți liberi să aleagă orice număr doriți.

Acesta va fi acceptabile pentru ambele coduri să apară pe aceeași declarație, dacă este necesar.

Nu aveți nevoie să notifice în prealabil vamal dintre numerele pe care le-ați ales pentru a identifica ramurile tale. Cu toate acestea, va trebui să mențină o pistă de audit adecvată în înregistrările dumneavoastră și să furnizeze informații în cazul solicitate de HMRC.

Patru noi MSS rapoarte:

BR importurile

BR exporturile

AG importurile

AG exporturile

sunt disponibile la importatori / exportatori și agenți / declaranți, după caz, pe o bază lunară. Aceste rapoarte sunt gratuite. Ei lista toate intrările făcute de dumneavoastră în cazul în care codul BR sau AG a fost înscrisă în caseta 44 pentru a asista reconciliere care urmează să fie efectuate, în special împotriva C79s. În cazul în care nici un cod este înscris la rubrica 44, intrarea nu apare pe raport.

Informații cu privire la rapoartele includ numărul de intrare, data, EPU, declarația de UCR, comandantul UCR, agent de referință și BR sau AG cod în caseta 44.

Rapoartele sunt în mod normal, trimise în 15 zile lucrătoare de sfârșitul lunii (pentru importuri) și între a cincisprezecea zi de lucru și la sfârșitul lunii următoare depunerii de intrare (pentru exporturi).

Vă rugăm să citiți Ghidul privind înregistrarea pentru Raportul SMS înainte de a completa documentul de înregistrare pentru raportul MSS și trimiterea acesteia la echipa MSS.

Orientări privind înregistrarea pentru SMS Raport

De înregistrare pentru documentul Raport SMS

Opțiunea a doua

Această soluție se aplică numai importatorilor. Acest lucru implică inclusiv dumneavoastră trei cifre de identificare a sucursalei, ca parte de referință agent în rubrica 7 din declarația vamală, de exemplu, C88 TGR12867498/002 sau 001 - FWAYU561829. Ca caseta 7 a declarației de asemenea, apare pe C79 (un formular care detaliază toate importurile în fiecare lună în cazul în care TVA-ul a fost perceput), acest lucru poate contribui la reconcilierea a importurilor impotriva sucursale și poate fi utilizată împreună cu sau în loc de MSS rapoarte detaliate de mai sus .

 

Care este impactul asupra depunerii comercianților / agenților plătitori?

Dacă sunteți un agent de depunerea comerciant / plata cu ramuri care:

de asemenea, actioneaza ca un agent să depună declarații în numele altora

susține declarațiile pentru afacerea ta

se aplică următoarele:

aveți nevoie să achiziționeze un număr cerere EORI-ul companiei mamă pentru / sediul social, dacă datele dvs. sunt necesare la rubrica 2, 8 sau 14 din declarația vamală

cu toate acestea puteți continua să utilizați insigna existent / rol (să depună declarații), precum și conturile existente de acces FAS

Ar trebui remarcat faptul că această concesie nu se aplică la orice insigne noi / roluri care sunt stabilite pe SEF (Manipularea vamal de import și export de mărfuri), după 1 aprilie 2009, care va fi stabilită numai împotriva unui număr cerere EORI.

 

Care va fi impactul asupra sistemului Națională de Export (SNE)?

Dacă sunteți un comerciant SEN (inclusiv în cazul declarațiilor normale și procedura simplificată) care au migrat de la VIRAJE mai multe la un singur număr cerere EORI puteți continua să utilizați rolurile și insigne alocate anterior la sucursala sau divizia VIRAJE. Cu toate acestea, veți fi autorizată să utilizeze numai un număr cerere EORI înregistrată la rubrica 2 sau 14 din declarația vamală (C88).

 

Cum va case de software de calculator a obține acces la sistemul de testare SEF?

Dacă aveți nevoie de acces la sistemul de SEF de testare HMUT va trebui mai întâi să solicite un număr cerere EORI (link), dacă nu ai deja unul. Ar trebui să contactați Operațiuni CHIEF prin e-mail și acces la facilitatea de cerere.

 

Sunt un OE în Insula Man sau Channel Islands - am nevoie de un număr cerere EORI?

Da - în timp ce Marea Britanie si Insulele Anglo-Normande sunt în Uniunea vamală aceeași pentru taxe și, prin urmare, în liberă circulație în scopuri de taxe vamale nu suntem în aceeași teritoriul fiscal, prin urmare, mărfurile nu vor fi în liberă circulație în scopuri de TVA. În care bunurile nu vor fi în liberă circulație, dacă TVA-ul este datorat la importul mărfurilor sau nu. Un document de import vor fi necesare pentru aceste bunuri în scopuri de TVA și, prin urmare, un număr cerere EORI trebuie să fie obținute.

Procedura aceeași cerere detaliate mai sus se vor aplica în cazul în care sunteți un OE în Isle of Man, Jersey sau Guernsey.

 

Care este impactul asupra formelor HMRC și comunicările?

HMRC este actualizarea formele sale și comunicările în timp util pentru a reflecta introducerea de cerere EORI. Până la această lucrare este completă, vă trebuie să înlocuiască "cerere EORI", în cazul în care termenul de "TURN" este utilizat.

 

Va fi HMRC emite o Notificare cerere EORI?

HMRC va fi publicarea unui nou anunț cerere EORI pentru a înlocui Comunicarea TURN existent 553. Până când acesta este disponibil HMRC va furniza toate informațiile relevante cu privire la cerere EORI pe pagina de internet cerere EORI în temeiul acestor "Cele mai frecvente intrebari".

  

Dna Greenberg ei directoare la un muschi de culoare Hunter Douglas Silhouette semi-pur draperii pentru intimitate, cu o suprapunere de panouri lucioase, matase irizate, care ating doar podeaua.

"E ca si cum un sutien trage cu ochiul printr-o camasa," Doamna Greenberg spune.Asigurati-ca un sutien de designer: Costul total al tratamentelor fereastra de la dormitor a fost 7500 dolari, doamna Kallenos spune.

Tratamente translucide, incet stratificat pentru ferestre sunt afisate in case urbane si suburbane, alternative de energie-si cost-eficiente la moda veche draperii si jaluzele.Aceste tratamente neutru-tonifiat window dotate cu linii curate si literalmente nu swags bibelouri si nu-baltoace,, jabots (cascada de volane) sau lambrequins (garnituri decorative), fie.

Silueta simplificate si paleta de culori inseamna aspectul poate fi executata fara tesaturi frumos personalizate, care este atragatoare pentru clienti, chiar si in case de lux, care tin inca o frau asupra costurilor, designeri spun.

"draperii procasa personalizat este extrem de scump", spune Kim Chapman, a carei firma din Chicago, mediile urbane, proiectat recent un bovindou dormitor cu nuante role patru si panouri de poliester pur pentru aproximativ 4.500 dolari. Clientul ar fi putut cu usurinta petrecut de doua ori pe atat de mult folosind mai conventional-material draperii, doamna Chapman spune. "Oamenii sunt la fel de sedere minimalist si ca un cost-eficiente, deoarece acestea pot."

Uite stratificat a evoluat alaturi de o tendinta larga in design acasa spre subliniind ferestre. "Gandirea este tot despre aducerea afara, in, si" vietii in afara ", spune Laura Larkin, un designer de interior in San Rafael, California" Tu esti capabil sa faci asta cu ferestre mari. "

Podea pana in tavan se poate, totusi, sa faca o sala prea luminos, prea cald, prea frig sau prea expus la vecini si trecatori bagacios. Straturi Sheer ca tratamente fereastra poate oferi intimitate si a eficientei energetice inca pastreaza, de asemenea, vedere panoramica sau larg deschise simt.

Uite are cateva elemente pentru a colecta praf. Dar tesaturi ferestre, indiferent de ce fel, necesita curatare uscata la fiecare doi ani pentru a-cinci, spune Linda Farahnik, director de showroom pentru fereastra de tratament distinctiv Plus, un fabricant particularizata in New York. Aspirarea periodica de lumina ajuta cu controlul prafului.

Acestea sunt unele dintre consideratiile Nancy Crabill, 39, au avut in vedere atunci cand abordarea bovindou in dormitorul de acasa, ea si ei de 8 ani, fiul sa mutat in mai anul trecut. Lucrul cu doamna Chapman, designer de la Chicago, ea a plasat o crema de culoare canapea Juliette langa fereastra, alcatuit din patru 6-picior geamurile cu vedere spre copaci mari pe un trotuar soare. Ea se bucura de lectura si savurati cafeaua acolo intr-o dimineata pe saptamana. "E timpul meu cel mai neintrerupt", spune ea.

Accendetemi atunci cand vine noaptea, cand furtuna se rupe in vietile voastre. Accendetemi atunci cand trebuie sa luati primul pas si nu stiu cum, atunci cand aveti nevoie de o explicatie si nu poate gasi cuvintele atunci cand doriti sa va imbratisam si va simtiti paralizat, apoi accendetemi. 
lumina mea va fi pentru voi un semnal clar. Eu vorbesc limba dvs., limba pe care intelegem cu totii. Sunt lumanare de ziua nuntii tale. Lasa-ma sa arda atunci cand este necesar, astfel incat ambele dintre ele, obraz la obraz, poti sa te duci afara. Deci va multumesc, spunand data viitoare. "

 

Al doilea text , cu toate acestea, este potrivit pentru cei care doresc sa fie mai implicati in ceremonia de lumina, asa cum se face celebrarea mult mai emotionala . Prima parte este citit de celebrant, al doilea de la mireasa treilea si ultimul si mirele. Din pacate, nu stim cine este autorul acestuia.

" celebrant : (numele sotilor) ia toate dvs. de lumanare si sa se intoarca de-a lungul lumanare central care simbolizeaza unitatea si angajamentul pe care le promit unul altuia.Lumina lumanarii reprezinta unirea cuplu, inceputul unei noi familii. Doua persoane devenind una prin casatorie.

Mireasa : (numele mirelui), aceasta flacara reprezinta dragostea mea pentru tine. Cu inima mea sa alaturat ta va forma o noua familie. Pasii mei sunt combinate pentru a deschide strazi de noi, pentru a depasi obstacolele, pentru a evita abis. Voi fi umarul tau atunci cand esti obosit, oaza ta atunci cand lumea fiaccherà, voi fi tacut atunci cand zgomotul asurzitor este, voi fi strigatul tau cand tacerea va asupresc, voi fi portul dvs. de calm cand marea este agitata. Voi fi tot ceea ce Domnul imi va permite sa fie de a te face extrem de fericit.

Mirele : (numele miresei) dragostea mea este reprezentat de aceasta flacara. iti dau inima mea alaturat, pentru a va asigura ca atat nostru cel mai mare si cel mai sigur. Jur in fata dumneavoastra lumanari nunta  pentru bunastarea voastra. Voi fi sprijinul dumneavoastra atunci cand va simtiti slab, voi fi sursa ta atunci cand ti-e sete, veti fi protejat atunci cand rece ameninta, eu voi fi umbra ta atunci cand caldura te sufoca, voi zambi cand durerea va va face sa suferi, voi fi tot ceea ce Domnul imi va permite sa fie  lumanari nunta de a te face extrem de fericit. "

Indiferent de text pe lumanari nunta  care o alegeti, sarbatorind ritualul de lumanari pe straluceasca nunta ta cu lumina proprie.

Printre detaliile pentru nunta ta, de lumanari pentru nunta este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase si detalii capabili de a crea atmosfera potrivita. Nu conteaza daca te-ai casatorit iarna sau vara: ceea ce conteaza, odata ce soarele a scazut, va creati un romantic si visator. Lumanarile sunt, de asemenea, utilizate pe scara larga pentru preparatele din Biserica si, de asemenea, pentru centerpieces. Un detaliu romantica , care va fi tema de primire dumneavoastra, chic greu de uitat. Dupa ce ati decis florar, cu el puteti studia cele  lumanari nunta link mai bune locatii in care sa plaseze lumanari.Evident, daca aveti o gradina cel mai bine este sa plasati lumanari, in scopul de a sublinia cele mai pitoresti colturi. Nu uitati, de asemenea, sa se stabileasca " iluminat adecvat pentru cele mai importante momente, cum ar fi taierea tort. Receptia este in seara ? Idee minunata de a avea cina, aproape impreuna, la lumina lumanarilor . Atmosfera este intima si romantica , in ciuda numarului de vizitatori. Pentru succesul serii este important sa asezati mai intai de acord cu cei care vor supraveghea lumanari nunta si lumanari sa-l pastrati in toata splendoarea pe deplin (nimic mai rau decat un pic de lumina pentru a intrista). Atmosfera de o nunta este unul dintre lucrurile cele mai gravat care raman in amintirile oaspetii si mireasa si mirele. Creati un fermecator, confortabil primitoare, de aceea este important sa se faca de neuitat eveniment.

 

 

Sisteme de hidroizolatii pentru beci sau pivnita

 

I-am auzit pe ai mei ieri ca vor sa faca o lucrare de hidroizolatii acasa la mama-mare. Nu prea stiam ce inseamna, insa am cautat pe internet si am aflat multe lucruri interesante.

De aceea o sa va povestesc si voua acum despre hidroizolatii. Nu de alta, dar maine voi fii plecat la tara. I-am convins sa ma ia pentru a vedea si eu cu ochii mei in ce consta o astfel de lucrare.

Am aflat faptul ca daca ai o casa cu un beci, pivnita sau subsol, este necesara o lucrare de hidroizolatii pentru a impiedica apa sa patrunda in beci sau pivnita. Hidroizolatii de calitate vor tine apa in exterior, iar riscul de aparitie al mucegaiului va fi redus la minim.

Astfel, am aflat ca mucegaiul pe pereti poate provoca boli pulmonare grave oricui locuieste sau sta o perioada lunga de timp intr-un beci sau pivnita.

Interesant este faptul ca in domeniul de hidroizolatii nu sunt decat 5 tipuri de hidroizolare. Primul tip ar fii “imbracarea” ce consta in aplicarea unei substante pe perete exterior al subsolului. Astfel, apa va fii impiedicata sa patrunda in peretii subsolului. De obicei acest tip de hidroizolatii este utilizat in faza de constructie a casei.

A doua metoda de hidroizolatii este denumita “sistemul de drenare”. Aceasta metoda este utila in faza de constructie a subsolului, cand se aplica o membrane subtire pe pereti si podea. Utilizand aceasta metoda, in cazul in care subsolul are infiltratii de apa, apa respectiva va fii scoasa cu o pompa.

A 3-a metoda pentru hidroizolatii Kolasso reprezinta rezolvarea problemei cauzate de infiltratii prin fisuri, rosturi sau segregari. Aceasta metoda este denumita de specialisti “membrana cristalina pe interior” si consta in aplicarea pe pereti si podea a unei solutii de crestere cristalina.

In cazul in care locuiti in zone cu umiditate crescuta veti avea nevoie de un sistem de hidroizolatii extrem de eficient. “Drenarea pe exterior a fundatiei” este sistemul construit pe peretii exteriori ai fundatiei ce deviaza apa printr-un sistem de drenaj in sol sau canalizare.

Indiferent de problema pe care o aveti cu hidroizolatii beciuri, pivnite, o firma specializata va avea solutia potrivita pentru dumneavoastra. Acum exista diverse solutii si produse special create pentru ca lucrarile de hidroizolatii sa fie de cea mai buna calitate, iar dumneavoastra sa nu mai aveti probleme cu fisurile sau cu patrunderea apei in pivnita.